Hvad er Figenkaktusolie?

 

 

Prickly

 

Figenkaktus frø olie eller Prickly Pear Seed Oil som den hedder på Engelsk er en af de fineste hudplejende olier til eksisterer. Figenkaktusolien har en høj koncentration af Tocopherol (vitamin E) samt essentielle fedtsyrer (linolsyre og linolensyre). Denne olie indeholder mere tocopherol end nogen anden olie til rådighed i markedet for naturlige skønhedspleje produkter (næsten 150% mere tocopherol end Argan olie). Tocopheroler stærke antioxidante egenskaber og kan skræmme frie radikaler langt væk.

Produktionen af Prickly Pear Seed Oil er en utrolig krævende og ekstremt langvarrig proces, der håndteres manuelt af marokkanske kvinder. Først sorteres frøene fra figenkaktus-massen og ligges derefter til, før de koldpresses. Hvert frø indeholder kun 5% olie, så det tager omkring et 1/2 ton af frugter for at producere en enkelt liter olier 

 

 

Pear

 

 

Figenkaktus frø olie

Ikke blot er Figenkaktus olie verdens dyreste olie. Den føles også som en silke eliksir på din hud og er særlig god som ansigtsserum.

Figenkaktus Frø olie, som olien også kaldes, da den jo kommer fra figenkaktus’ kerner, er en dyr, men ekseptionel blød og nænsom kosmetik olie. Og så er den helt naturlig uden nogen former for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, parabener eller andre toksiner.

Prisen kommer sig af, at der kræves et helt ton af kerner for at der kan presses blot én enkelt liter ud af de mange kerner.

 

Opuntia ficus indica planten er medlem af kaktus familien Cactaceae, og er almindeligt kendt som Prickly Pear (aka Indien Fig Opuntia eller Barbary Fig). Denne plante hørte oprindeligt til i Mexico, men kan i dag findes i forskellige tørre og halvtørre områder i verden, såsom Marokko, hvorfra olien er blevet verdensberømt. Figenkaktus er kendt som en mirakel plante for dens evne til at overleve under lange tørkeperioder og stadig producere sunde frugter. Prickly Pear frugt indeholder mange små sorte frø, hvorfra den dyrebare Prickly Pear Seed Oil udvindes.

Tilmeld dig CHLEOPATRAs nyhedsbrev og bliv klogere på figenkaktusolie 

CHLEOPATRA tilbyder dig 100% rene og naturlige kosmetikprodukter – herunder også figenkaktusolie. Ved tilmelding får du også desuden gratis e-skønhedsmagasin.


Verdens dyrbareste Ansigtsserum

 

Figenkaktusolie

Ansigtsserum bestående af gyldne dråber 

Figenaktusolie indeholder større doser af de samme vitaminer og antioxidanter, der har gjort arganolie så populær. Dette omfatter store mængder af linolsyre (en fedtsyre, der er vigtig i stimuleringen af en sund celle produktion), samt E-vitamin (som giver beskyttelse og hjælper huden med at bevare fugten) samt flavonoider, som er anti-inflammatorisk. Kaktusolien er lys og absorberes hurtigt, men giver samtidig et ordenligt kick af fugt til hudens celler. Det beroliger, hydrerer huden og reducerer betændelse, der skader kollagen, der forklarer, hvorfor det bruges til at forhindre hudens ældning og derved anvendes som en ekseptionel ansigtsserum.

Køb din skønhedseliksir her

 

En god ansigstserum beskytter din hud fra skader af huden som følge af sol og forurening, den hårde danske vind og ikke mindst regn og slud. Den gode ansigstserum giver næring, beskyttelse til huden og fugt, og er derfor et godt supplement til din daglige hudplejerutine. Figenkaktus olie er super mild ved din hud og absorberes lynhurtigt og når dybere ind i huden, hvor den aktiverer cellerne.

Fantastisk indhold

 

Figenkaktus Olie

OPUNTIA FICUS INDICA

Det botaniske navn for Figenkaktus frø olie er Opuntia ficus indica. Figenkaktus olie går også under navne som Figenkaktus frø olie, figenkaktus kerne olie, Barbary fig olie eller på engelsk under Prickly pear seed oil og barbary fig oil.

Anvendelse: Brug et par dråber af dette koncentrerede og toptunede antioxidant hudpleje produkt som en morgen/nat serum på ansigt, hals og bryst. Eller bland et par dråber til din favorit serum.

Figenkaktus Frø Olie indeholder høje niveauer (over 85%) af essentielle fedtsyrer (omega 6 og omega 9), vitamin E (halanden gang mere end det man finder i Argan olie), aktive mineraler og aminosyrer, der gør olien til en potent antioxidant . Denne dyrebare skønhedsolie er ideel til moden eller meget tør hud.

 


Naturens egen Skønhedseliksir 

65%
Linolsyre (Omega 6)
18%
Oliensyre (Omega 9)
895
Tocopherol (mg/kg)
12%
Palmetinsyre

 

Egenskaber:

  • absorberes hurtigt og dybt ind i huden
  • lysner mørke pletter og under-øjen-poser
  • genopretter hudens elasticitet og giver en lysere teint
  • strammer porerne for en smidig og raffineret hud tekstur
  • nærer, fugter og blødgør huden helt naturligt
  • forhindrer en for tidlig aldring af huden og rynkedannelse
  • bevare hudens ungdommelige udseende på naturlig vis
  • beskytter huden mod frie radikaler

Køb figenkaktus olie her

Køb Figenkaktus Olie hos CHLEOPATRA

CHLEOPATRA har den fineste skønhedseliksir